Avainsana: hyvä fiilis

Maanantaista ja lihashuollosta

Maanantai. Kaikki rakastavat maanantaita. Kuulostaa kettuilulta, mutta on faktaa; se on yhteinen vihollinen, ja näin ollen yhdistävä voima. Se on jotain mitä on ihan ok vihata, ja joka kuitenkin vääjämättä saapuu kaikkien vihattavaksi melko lailla joka kerta samaan aikaan. Silti sen saapumiseen ei oikein koskaan osaa kukaan valmistautua. … Lue lisää »

Paluu ”normaaliin” arkeen

Noin, nyt on reissu tehty, ja olen taas visusti mukavuusalueellani. Tekemättömiä juttuja lojuu siellä täällä, aikataulut deadlineineen tuntuvat sarjalta eri kokoisia ja muotoisia damokleen miekkoja, täällä on sotkuista ja pitäisi siivota, kirjotan jtn blogia vaikka pitäisi olla nukkumassa… Mutta silti. Tää on koti.… Lue lisää »

Muille se on viikonloppu, mulle loppuviikko.

Synkeää ja melankolista tiistain vastaista yötä itse kullekin säädylle, toivottaa väsynyt henkilö Länsi-Vantaalta. Täällä ihmisten arki on selviytymistä, eikä sellaista seesteistä maalaistassuttelua ku mihin tuolla savonmualla on tottunut. Olen jo tässävaiheessa ylpeä kiusoittelevasta keskustelunavauksestani. Lue lisää jos uskallat.… Lue lisää »