Avainsana: viikonloppu

Bromantiikkaa ja Pop-up -juttuja

Täällä Länsi-Vantaalla istuskellessa ja sunnuntai-iltaa viettäessä sitä on aikaa ajatella kaikenlaista, kuten ”mikähän mahtaa olla elämän tarkoitus”, ”onkohan avaruudessa elämää”, ”mitä Kim Kardashianilla lukee käyntikortissa ammattinimikkeenä” ja ”jos mielikuvituksella ei ole rajoja, miten voi olla muka niin vaikeaa kuvitella kokonaan uusi väri”. … Lue lisää »

Maanantaista ja lihashuollosta

Maanantai. Kaikki rakastavat maanantaita. Kuulostaa kettuilulta, mutta on faktaa; se on yhteinen vihollinen, ja näin ollen yhdistävä voima. Se on jotain mitä on ihan ok vihata, ja joka kuitenkin vääjämättä saapuu kaikkien vihattavaksi melko lailla joka kerta samaan aikaan. Silti sen saapumiseen ei oikein koskaan osaa kukaan valmistautua. … Lue lisää »

Muille se on viikonloppu, mulle loppuviikko.

Synkeää ja melankolista tiistain vastaista yötä itse kullekin säädylle, toivottaa väsynyt henkilö Länsi-Vantaalta. Täällä ihmisten arki on selviytymistä, eikä sellaista seesteistä maalaistassuttelua ku mihin tuolla savonmualla on tottunut. Olen jo tässävaiheessa ylpeä kiusoittelevasta keskustelunavauksestani. Lue lisää jos uskallat.… Lue lisää »